Aktiveringsnyckel

Om du köpte ett nytt skraplotter för OfficeSuite eller om du fick en aktiveringsnyckel när du köpte OfficeSuite via en webbutik ska du gå till sidan Aktivera OfficeSuite och följa anvisningarna på skärmen.

Detta är en engångsprocess som lägger till din nya produkt till ditt MobiSystems-konto. När du har löst in din nyckel kan du installera OfficeSuite.

Välj din licens nedan för att lära dig hur du aktiverar OfficeSuite Home&Business.

Så här aktiverar du Home&Business 2023

När du startar en OfficeSuite-app som inte är aktiverad uppmanas du att logga in på OfficeSuite. Var noga med att logga in med det MobiSystems-konto som du använde för att köpa OfficeSuite,

1. Öppna aktiveringssidan och följ stegen för att ladda ner och installera OfficeSuite
  2. Starta en OfficeSuite-app (t.ex. Dokument eller Kalkylark)

3. Hoppa över testversionen

4. Klicka på Fil

5. Välj Konto

6. Logga in på ditt konto

Obs: När du har loggat in läggs din licens till i ditt MobiSystems-konto så att du kan installera om den senare eller hantera din nya licens utan aktiveringsnyckel.

Så här aktiverar du Home&Business 2021

När du startar en OfficeSuite-app som inte är aktiverad uppmanas du att logga in på OfficeSuite. Var noga med att logga in med det MobiSystems-konto som du använde för att köpa OfficeSuite,

• Följ länken för att ladda ner OfficeSuite

• Starta en OfficeSuite-app (t.ex. Dokument eller Kalkylark)

• Hoppa över testversionen

• Klicka på Fil

• Välj Konto

• Logga in på ditt konto

Obs: När du har loggat in läggs din licens till i ditt MobiSystems-konto så att du kan installera om den senare eller hantera din nya licens utan aktiveringsnyckel.

Så här aktiverar du Home&Business 2020

När du startar en OfficeSuite-app som inte är aktiverad uppmanas du att logga in i OfficeSuite. Var noga med att logga in med det MobiSystems-konto som du använde för att köpa OfficeSuite,

• Följ länken för att ladda ner OfficeSuite

• Starta en OfficeSuite-app (t.ex. Dokument eller Kalkylark)

• Hoppa över testversionen

• Klicka på Fil

• Välj Konto

• Logga in på ditt konto

Obs: När du har loggat in läggs din licens till i ditt MobiSystems-konto så att du kan installera om den senare eller hantera din nya licens utan aktiveringsnyckel.