Hantera konto

Skapa ett MobiSystems-konto

Genom att koppla din OfficeSuite-licens till ett konto kan du använda din licens och dina dokument på olika enheter och, vid behov, på olika plattformar.

Du kan registrera dig via OfficeSuite-appen på din telefon (iOS, Android) eller dator (Windows eller Mac), eller via vår webbplats - här.

Screenshot (24).png

ANMÄLNINGSMETOD

E-post/telefonnummer

Se till att registrera dig och skapa ett konto med en giltig e-postadress som du har tillgång till. E-postadressen eller telefonnumret blir det användarnamn du loggar in med.

Se till att verifiera ditt konto genom att följa länken i det bekräftelsemeddelande vi skickar.

Andra sätt att registrera sig

Du kan använda ditt Facebook -konto, Google -konto eller Apple ID. Det är ett säkert, snabbt och enkelt sätt att registrera sig och du behöver inte komma ihåg ditt personliga OfficeSuite-lösenord.

Lägg till en andra e-postadress till ditt MobiSystems-konto

Du kan lägga till fler än en e-postadress till ditt MobiSystems-konto och koppla den till dina befintliga prenumerationer/licenser. Följ dessa steg för att göra det:

1. Klicka på här för att komma till ditt MobiSystems-konto.

2. Klicka på Edit account.

annotely_image (3).jpeg

3. Klicka på Add email.

annotely_image (4).jpeg

4. Skriv in den e-postadress du vill lägga till och bekräfta med Save.

annotely_image (5).jpeg

Ta bort ditt MobiSystems-konto

Om du vill ta bort ditt MobiSystems-konto kan du göra det genom att följa dessa steg:

1. Klicka på här för att komma till ditt MobiSystems-konto.

2. Klicka på Redigera konto.

annotely_image (3).jpeg

3. Klicka på Radera konto.

annotely_image (1).jpeg

4. Bekräfta ditt beslut genom att klicka på Radera konto igen.

annotely_image (2).jpeg

Tänk på att denna åtgärd är oåterkallelig och inte kan ångras. Genom att fortsätta raderar du alla användardata permanent, vilket omfattar olika element som namn, e-postadress, lösenord, telefonnummer, foton, användarinställningar, filer lagrade i MobiDrive, kontakter och chatthistorik.