Hantera konto

Skapa ett MobiSystems-konto,

Genom att koppla din OfficeSuite-licens till ett konto kan du använda din licens och dina dokument på olika enheter och, om tillämpligt, på olika plattformar.

Du kan registrera dig via OfficeSuite för mobil eller Windows PC,
eller på vår webbplats.

Inloggningsmetoder:

E-post
Se till att registrera dig och skapa ett konto med en giltig e-postadress som du har tillgång till. E-postadressen eller telefonnumret blir det användarnamn som du loggar in med.

Se till att verifiera ditt konto genom att följa länken i det bekräftelsemeddelande som vi skickar.

Andra sätt att registrera sig
Du kan använda ditt Facebook-konto, Google-konto eller Apple-ID. Det är ett säkert, snabbt och enkelt sätt att registrera sig och du behöver inte komma ihåg ditt personliga OfficeSuite-lösenord.

Lägg till en ny e-postadress i ditt MobiSystems-konto,

1. Klicka här för att komma till ditt MobiSystems-konto.

2. Klicka på Redigera konto.

3. Klicka på Lägg till e-post.

4. Skriv in den e-postadress du vill lägga till och bekräfta med Spara.