Ändra betalningsmetod för din prenumeration

Om du har en OfficeSuite-prenumeration med återkommande fakturering kan du när som helst ändra hur du betalar, såvida inte en betalning har förfallit till betalning.

Så här ändrar du betalningsmetod för OfficeSuite som du köpt från officesuite.com eller Microsoft Store

Om du prenumererar på OfficeSuite på officesuite.com

1. Logga in på ditt MobiSystems-konto i Dashboard
  2. Under Prenumerationer och inköp klickar du på den prenumerationsprodukt du vill hantera
  3. Klicka på Uppdatera faktureringsinformation

Obs: Om du inte hittar knappen Uppdatera faktureringsinformation ska du kontrollera prenumerationens ursprung. Du kanske har prenumererat via en tredjepartssäljare.

Uppdatera din betalningsmetod på Microsoft Store

Om du har köpt OfficeSuite via Microsoft Store kan du uppdatera din betalningsmetod online,

1. Logga in på sidan Betalningsalternativ med ditt Microsoft-konto. Om du inte kan logga in kan du försöka felsöka problem med ditt Microsoft-konto.
  2. Hitta den betalningsmetod du vill uppdatera och välj sedan Visa eller redigera kort.
  3. Ange din uppdaterade information och välj sedan Spara.

Mer information finns i Microsoft Hjälp

Så här ändrar du betalningsmetod för prenumeration på OfficeSuite som du köpt från Google Play eller Amazon

Så här ändrar du betalningsmetod för Google Play

1. Gå till play.google.com.
  2. Klicka på din profilikon längst upp till höger.
  3. Välj Betalningar och prenumerationer Betalningsmetoder.
  4. Välj Redigera betalningsmetod.
  5. Klicka på Redigera under den betalningsmetod du vill redigera.
  6. Gör dina uppdateringar och klicka på Uppdatera.

Din betalningsmetod kommer att uppdateras och du kommer att kunna välja den när du köper något på Google Play.

För mer information, besök Google Play Hjälp

Så här ändrar du betalningsmetod när du gör ett köp på Google Play

1. Gå till Google Play Butik på din dator.
  2. Gå till detaljsidan för ett betalt objekt.
  3. Klicka på priset.
  4. Bredvid den aktuella betalningsmetoden klickar du på nedåtpilen .
  5. Välj en av dina befintliga betalningsmetoder eller lägg till en ny.
  6. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra köpet.

Obs: Om du lägger till en betalningsmetod när du genomför ett köp sparas den på ditt konto.

För mer information, besök Google Play Hjälp

Redigera din kredit- och betalkortsinformation på Amazon

1. Logga in på ditt konto på Amazon.com.
  2. Klicka på listrutan Konto och listor och välj Ditt konto.
  3. Klicka på Betalningsalternativ.
  4. På sidan Amazon Wallet kan du ändra något av följande för de kort som listas:
    Namn på kortet
    Utgångsdatum
    Faktureringsadress
  5. Klicka på Spara för att bekräfta ändringarna.
  6. Om du vill redigera annan information om kortet (t.ex. om kortnumret ändras) tar du bort kreditkortet och lägger sedan till det igen genom att ange rätt information.

De ändringar som du gör på Amazon.com gäller automatiskt för Amazon Pay.

Om din kortutgivare deltar i Account Updater och tillhandahåller uppdateringar av utgångsdatum direkt till Amazon.com, kommer dessa uppdateringar att gälla för Amazon Pay. Om din kortutgivare utfärdar ett nytt kort som du har valt att använda för återkommande betalningar, kommer vi att använda det nya kortnumret för framtida betalningar. Läs mer om Kontouppdatering.

För mer information, besök Amazon Help

Så här ändrar du betalningsmetod för OfficeSuite som du köpt från Apple

Uppdatera din betalningsmetod på din iPhone eller iPad

1. Öppna appen Inställningar.
  2. Tryck på ditt namn.
  3. Tryck på Betalning och frakt. Du kan bli ombedd att logga in med ditt Apple-ID.
  4. Tryck på Lägg till betalningsmetod, ange den nya betalningsmetoden och tryck sedan på Klar.
  5. Tryck på Redigera.
  6. Tryck på den röda borttagningsknappen bredvid den gamla betalningsmetoden och tryck sedan på Ta bort.

För mer information, besök Apple Hjälp