Presentationsformat som stöds

Presentationsformat som stöds i Windows

OfficeSuite stöder ett brett utbud av presentationsformat.

• Nuvarande och äldre Microsoft-format: .PPT, .PPTX, .PPS, .PPSX, .PPTM, .PPSM.

• Öppna Office. OfficeSuite Premium-användare kan öppna och redigera .odp-filer. Den redigerade presentationen måste sparas i ett Microsoft-format.

• Keynote. OfficeSuite Premium-användare kan konvertera obegränsat antal .key-filer till redigerbara presentationer i ett Microsoft Office-format. Den redigerade presentationen måste sparas i ett Microsoft-format.

Presentationsformat som stöds på Android

OfficeSuite stöder ett brett utbud av presentationsformat. Observera att stödnivån varierar beroende på din licensnivå.

• Nuvarande och äldre Microsoft-format: .PPT, .PPTX, .PPS, .PPSX, .PPTM, .PPSM.
    - Användare av OfficeSuite Free kan öppna presentationer.
    - Användare av OfficeSuite Pro och OfficeSuite Premium kan skapa, öppna och redigera presentationer i Microsoft Office-format.

• Öppna Office. OfficeSuite Pro- och OfficeSuite Premium-användare kan öppna och redigera .odp-filer. Den redigerade presentationen måste sparas i ett Microsoft-format.

• Keynote. OfficeSuite Premium-användare kan konvertera obegränsat antal .key-filer till redigerbara presentationer i Microsoft Office-format. Den redigerade presentationen måste sparas i ett Microsoft-format.

Presentationsformat som stöds på iOS

OfficeSuite stöder ett brett utbud av presentationsformat. Observera att stödnivån varierar beroende på din licensnivå.

• Nuvarande och äldre Microsoft-format: .PPT, .PPTX, .PPS, .PPSX, .PPTM, .PPSM, .POT, .POTX, .POTM
    - OfficeSuite Free-användare kan öppna presentationer.
    - Användare av OfficeSuite Pro och OfficeSuite Premium kan skapa, öppna och redigera presentationer i Microsoft Office-format.

• Öppna Office. Användare av OfficeSuite Pro och OfficeSuite Premium kan öppna och redigera .odp-filer. Den redigerade presentationen måste sparas i ett Microsoft-format.