Skapa och spara en presentation i MobiDrive

Skapa och spara en presentation till MobiDrive Windows

Skapa en presentation

1. Om du vill börja från början öppnar du OfficeSuite Slides från skrivbordsikonen eller Windows Start. Alternativt,
  2. Klicka på Nytt på fliken Arkiv, välj Tomtdokument eller välj en mall.

Observera att det inte finns några andra mallar än de som finns i fönstret Nytt dokument.

Spara ditt dokument till MobiDrive
När du sparar dina filer till MobiDrive kan du dela med andra och komma åt dina filer var du än befinner dig - på din dator, surfplatta eller telefon.

1. På fliken Arkiv väljer du Spara som.
  2. Ge ditt dokument ett namn. Du kan ändra filformat.
  3. Välj Spara.

Sparanågon annanstans
Att spara dokument till MobiDrive är ett bekvämt alternativ, men inte det enda. Du kan spara filen på din enhet eller i en molntjänst från tredje part.

1. Välj Spara som på fliken Arkiv.
  2. Välj Bläddra för att öppna Windows File Explorer/Finder. I filbläddraren navigerar du för att välja var du vill spara den.

Observera att din molnlagringstjänst kan levereras med en fristående skrivbordsapplikation, t.ex. Dropbox för PC. Ladda ner programmet för att spara direkt i programmets mapp.

Skapa och spara en presentation i MobiDrive Android

Skapa en presentation
Du kan skapa en presentation - en tom presentation eller en mall - på något av de 3 sätten nedan.

• Öppna OfficeSuite. På Startsidan trycker du på ikonen Ny presentation.
  • I MobiDrive trycker du på +-ikonen längst ner till höger och väljer Presentation.
  • Tryck på knappen Skapa dokument i sidomenyn.

Om du vill börja från början väljer du Blank. Alternativt kan du välja en mall. Observera att det inte finns några andra mallar än de som finns i fönstret Ny presentation.

Spara din presentation i MobiDrive
När du sparar dina filer i MobiDrive kan du dela och samarbeta med andra och nå dina filer var du än befinner dig - på datorn, surfplattan eller telefonen.

1. Svep i verktygsfältet på fliken Arkiv för att visa fler alternativ, tryck på Spara eller Spara som.
2. Välj format och, om du inte redan har gjort det,
3. Logga in på ditt MobiSystems-konto. Tryck på Spara.

Spara din presentation någon annanstans
1. Välj Arkiv, tryck på Spara eller Spara som.
2. Använd navigeringsknappen längst upp till vänster för att välja var du vill spara den: MobiDrive, internminne, SD-kort, molnkonto hos tredje part eller FTP.

Ändra sökväg till Dokument
Att spara presentationer i MobiDrive är ett bekvämt alternativ, men inte det enda. Du kan ändra din standardmapp för dokument från MobiDrive till ditt internminne.

1. Tryck på Inställningar i navigeringslådan.
2. Tryck på inställningen Mapp för Mina dokument. I det navigeringsfönster som visas,
3. Gå till en mapp i internminnet.
4. Tryck på OK.

Skapa och spara en presentation i MobiDrive iOS

Skapa en presentation

1. Tryck på knappen Ny längst ner.
  2. Om du vill börja från början väljer du Presentation eller väljer Mallar för att utforska de tillgängliga mallarna.

Observera att det inte finns några andra mallar än de som finns i dialogrutan Ny presentation.

Spara din presentation i MobiDrive
När du sparar dina filer i MobiDrive kan du dela dem med andra och komma åt dina filer var du än befinner dig - på din dator, surfplatta eller telefon.

1. Tryck på menyn längst upp till höger, tryck på Spara eller Spara som. Alternativt kan du trycka på Tillbaka-knappen längst upp till vänster, trycka på Spara eller Spara som.
  2. Namnge din fil. Du kan ändra filformatet.
  3. Tryck på Spara.

Sparanågon annanstans
Att spara dokument till MobiDrive är ett bekvämt alternativ, men inte det enda. Du kan spara en fil på din enhet eller i ett moln från en tredje part. I ditt dokument,

1. Tryck på menyn längst upp till höger.
2. Tryck på Spara eller Spara som. I den resulterande filbläddraren,
3. Navigera för att välja var du vill spara den: lokalt(På min enhet) eller i ett moln från tredje part.