Sök efter ett ord i en presentation

Sök efter ett ord i en presentation Windows

Sök efter text, fras, nummer eller tecken i en presentation

1. Öppna en presentation. Tryck på CTRL+F, eller
Välj Sök och ersätt på fliken Redigera.
2. I popup-dialogrutan skriver du in det du vill hitta på fliken Sök. Markera eventuellt rutan för sökfilterkriterier:

• Skiftlägeskänslig. Hittar endast förekomster av de ord som matchar den versal du skriver.
  • Endast hela ord. Hittar endast förekomster av det fullständiga ord du skriver.

4. Sökresultaten är markerade. Tryck på Enter eller navigera med knapparna Sök nästa och Sök föregående.

Sök och ersätt
1. Tryck på
CTRL+F, eller
Välj Sök och ersätt på fliken Redigera.
2. Skriv vad du vill hitta i rutan Sök på fliken Ersätt i popup-dialogrutan.
3. Skriv den nya texten i rutan Ersätt.
4. Markera eventuellt rutan för sökfilterkriterier.
6. Klicka på Ersätt för att ersätta den markerade förekomsten, eller klicka på Ersätt alla för att ersätta alla förekomster.

Sök efter ett ord i en presentation Android

Sök i en presentation efter text, fras, nummer eller tecken

1. Öppna en presentation. I visningsläge trycker du på menyn längst upp till höger.
2. Tryck på ikonen Sök.
3. Skriv vad du vill hitta. Alternativt kan du trycka på ikonen för sökfilterkriterier:

• Skiftlägeskänslig. Hittar endast förekomster av de ord som matchar den versal du skriver.
  • Endast hela ord. Söker endast efter förekomster av hela ord som du skriver i textrutan.

4. Sökresultaten är markerade. Navigera med knapparna Tillbaka och Framåt.

Sök och ersätt
1. I redigeringsläget , på fliken Hem, sveper du över verktygsfältet för att visa fler alternativ.
2. Tryck på Sök och ersätt . Alternativt kan du trycka på ikonen för sökfilterkriterier.
3. Skriv vad du vill hitta i rutan Sök .
4. Skriv din nya text i rutan Ersätt.
5. Tryck på Ersätt för att ersätta den markerade förekomsten, eller tryck på Alla för att ersätta alla förekomster, eller navigera med knapparna Tillbaka och Framåt.

Sök efter ett ord i en presentation iOS

Sök i en presentation efter text, fras, nummer eller tecken

1. Öppna en presentation. I visningsläge trycker du på menyn längst upp till höger.
2. Tryck på ikonen Sök.
3. Skriv vad du vill hitta.

Hitta och ersätt
1. I redigeringsläget trycker du på ikonen för sökfilterkriterier.
2. Skriv vad du vill hitta i rutan Sök .
3. Skriv din nya text i rutan Ersätt.
4. Tryck på Ersätt för att ersätta den markerade förekomsten, eller tryck på Alla för att ersätta alla förekomster.