Tillämpa eller ändra ett presentationstema

Tillämpa eller ändra ett presentationstema Windows

Ett tema är en fördefinierad uppsättning färger och teckensnitt som du använder på dina bilder för att få ett enhetligt utseende.

Tillämpa ett tema
1. Öppna eller skapa en presentation.
2. Klicka på Teman på fliken Design.
3. Välj ett fördefinierat tema eller klicka på Bläddra efter teman för att ladda ditt .thmx-tema.

Ändra eller anpassa ett tema
1. Klicka på Teman på fliken Design.
2. Välj ett fördefinierat tema eller klicka på Bläddra efter teman för att ladda ditt .thmx-tema, och/eller
3. I fönstret Temaredigerare till höger,

• klicka på fliken Färger för att justera temats färger.
  • klicka på fliken Teckensnitt för att justera temats teckensnitt.

Tillämpa eller ändra ett presentationstema Android

Ett tema är en fördefinierad uppsättning färger och teckensnitt som du använder på dina bilder för att få ett enhetligt utseende.

Använd ett tema
1. Skapa en presentation.
2. När du hittar ett tema du vill ha trycker du på för att tillämpa det på alla bilder i din presentation.

Observera att det inte finns några andra teman än de du ser i fönstret Tillämpa tema.

Ändra tema
1. Svep verktygsfältet på fliken Hem för att visa fler alternativ.
2. Tryck på Tema.
3. När du hittar ett tema du vill ha trycker du på för att tillämpa det på alla bilder i din presentation.

Tillämpa eller ändra ett presentationstema iOS

Ett tema är en fördefinierad uppsättning färger och teckensnitt som du tillämpar på dina bilder för att få ett enhetligt utseende.

Tillämpa ett tema
1. Skapa en presentation.
2. Tryck på Design
3. Tryck på Teman
När du hittar ett tema du vill ha trycker du på för att tillämpa det på alla bilder i din presentation.

Observera att det inte finns några andra teman än de du ser i fönstret Tillämpa tema.

Ändra ett tema

1. Tryck på Design
2. Tryck på Teman
När du hittar ett önskat tema trycker du på för att tillämpa det på alla bilder i presentationen.