Formatera text i presentation

Formatera text i presentation Windows

Lägg till och formatera text

1. Placera markören och skriv lite text.

2. Markera texten och välj sedan ett alternativ: Fet, kursiv, understruken, genomstruken, punkt, numrering med mera.

Kopiera formatering

1. Markera texten med den formatering du vill kopiera.

2. Klicka på Formatera och markera sedan den text du vill kopiera formateringen till.
    Dubbelklicka på Formatera om du vill klistra in formateringen på mer än ett ställe.

Formatera text i presentation Android

Lägg till och formatera text

1. Placera markören där du vill och skriv.
  2. Markera texten och välj sedan ett alternativ på fliken Hem: Teckensnitt, Teckenstorlek, Fet, Kursiv, Understruken, ...

Skapa en punktlista eller numrerad lista

1. Svep i verktygsfältet på fliken Hem för att visa fler alternativ.
  2. Klicka på ikonen Numrering eller välj rullgardinsmenyn för att hitta olika punktstilar och numreringsformat.

Alternativt,

• Skriv 1, en punkt, ett mellanslag och text och tryck sedan på Retur-tangenten för att automatiskt starta en numrerad lista.
  • Skriv *, text och tryck sedan på returtangenten för att starta en punktlista.

Du kan också skapa en lista av befintlig text:

1. Markera vad du vill skapa en lista av.
  2. Tryck på Hem, Punktlistor eller Numrering.

Formatera text i presentationer iOS

Lägg till och formatera text

1. Placera markören där du vill ha den och skriv.
  2. Markera texten och välj sedan ett alternativ på fliken Hem: Teckensnitt, Teckenstorlek, Fet, Kursiv, Understruken, ...

Skapa en punktlista eller numrerad lista

1. Svep i verktygsfältet på fliken Hem för att visa fler alternativ.
  2. Klicka på ikonen Numrering eller välj rullgardinsmenyn för att hitta olika punktstilar och numreringsformat.

Alternativt,

• Skriv 1, en punkt, ett mellanslag och text och tryck sedan på Retur-tangenten för att automatiskt starta en numrerad lista.
  • Skriv *, text och tryck sedan på returtangenten för att starta en punktlista.

Du kan också skapa en lista av befintlig text:

1. Markera vad du vill skapa en lista av.
  2. Tryck på Hem, Punktlistor eller Numrering.