Utskriftsalternativ i ark

Utskriftsalternativ i ark Windows

Skriv ut aktivt ark(skriver ut det ark du ser i förhandsgranskningen)

1. Klicka på Arkiv.

2. Klicka på Skriv ut.

3. Under Inställningar väljer du Skriv ut aktivt ark i rullgardinsmenyn. Sheets skriver ut det dokument du ser i förhandsgranskningen.

Skriv ut hela arbetsboken - skriver ut hela Sheets-dokumentet/arbetsboken

1. Klicka på Arkiv .

2. Klicka på Skriv ut.

3. Under Inställningar väljer du Skriv ut hela arbetsboken i rullgardinsmenyn.

Skriv ut flera ark - skriver ut ett visst antal ark

1. Klicka på Arkiv. Klicka på Arkiv.

2. Klicka på Skriv ut.

3. Välj Skriv ut flera ark i rullgardinsmenyn under Inställningar.

4. Välj vilka ark du vill skriva ut och bekräfta med OK.

Skriv ut urval - skriver endast ut den markerade cellen/det markerade cellintervallet

1. Markera en cell eller ett cellintervall och klicka på Arkiv.

2. Klicka på Skriv ut.

3. Under Inställningar väljer du Skriv ut urval i rullgardinsmenyn.