Ladda upp ett dokument till ett molnkonto

Ladda upp ditt dokument till MobiDrive
1. Öppna OfficeSuite. På fliken MobiDrive,
2. Tryck på + knappen, tryck på Ladda upp en fil.
3. Leta upp och välj din fil. Tryck på OK.

"Spara som" ditt dokument till en molntjänst från tredje part
1. Öppna ditt dokument.
  • I visningsläge , tryck på menyn längst upp till höger, tryck på"Spara som".
  • I redigeringsläget, på fliken'Fil' från rullgardinsmenyn längst upp till vänster, välj'Spara som'
2. Välj format.
3. I det navigeringsfönster som visas trycker du på ditt molnkonto eller på "Lägg till ett molnkonto".

Ladda upp flera filer till MobiDrive eller en molntjänst från tredje part.

1. Leta upp dina filer med File Commander (t.ex. Internminne > Dokument).

2. Tryck och håll på den valda filen tills snabbmenyn visas. Du kan välja flera filer.

3. Välj"Kopiera","Klipp ut" eller"Flytta".

4. Bläddra till ditt molnkonto för att "Klistra in" (överst på skärmen) eller bekräfta överföringen genom att trycka på OK-knappen längst ned på skärmen.