Skriv ut i OfficeSuite-dokument

Skriv ut i OfficeSuite-dokument på Windows

Innan du skriver ut kan du förhandsgranska dokumentet och ange vilka sidor du vill skriva ut.

1. Klicka på Arkiv och sedan på Skriv ut.
  2. Om du vill förhandsgranska varje sida klickar du på pilarna framåt och bakåt längst ned på sidan.

Om texten är för liten kan du använda zoomreglaget längst ned på sidan för att förstora den.

3. Välj antal kopior och eventuella andra alternativ och klicka sedan på knappen Skriv ut.

Om du bara vill skriva ut vissa sidor klickar du på Skriv ut alla sidor (standard) för att se alla alternativ.

• Om du vill skriva ut den sida som visas i förhandsgranskningen väljer du Skriv ut aktuell sida.

• Om du vill skriva ut enskilda sidor och ett antal sidor (t.ex. sidan 1 och sidorna 2-4) samtidigt väljer du Anpassad utskrift och anger sidnummer och intervall åtskilda med kommatecken (t.ex. 1, 2-4).